Ofte stillede spørgsmål

Nike har holdt sig fast i spillet ved at producere exceptionelle sko, der er hyldet for deres komfort og kvalitet. Som en af ​​de største sportsproducenter i verden har Nike været i branchen i over 100 år og produceret ikoniske sneakers og beklædt nogle af verdens mest ambitiøse atleter undervejs.

Er mine personlige oplysninger sikre?

skomarkets.com tror på at give en sikker og sikker shoppingoplevelse for alle kunder med strenge og effektive sikkerhedsforanstaltninger på vores side. Det er vores politik ikke at sælge eller på anden måde udveksle private oplysninger, såsom dit navn, kreditkortnummer eller adresse til nogen tredjepart. Vi bruger VeriSign SSL til at behandle dine kreditkortoplysninger.

Accepterer du internationale kreditkort?

I øjeblikket kan skomarkets.com acceptere internationale kreditkort. Bemærk venligst, at kreditkortet skal være udstedt og indeholde et logo fra enten Visa, Mastercard, Discover eller American Express.

Hvornår kommer min ordre?

De fleste sko er på lager og afsendes inden for 24 timer, leveret inden for 2-10 hverdage. Du vil modtage en e-mail med sporingsoplysningerne, når din ordre er afsendt. Bemærk venligst, at det kan tage op til 24 til 48 timer, før sporingsoplysningerne er tilgængelige fra fragtfirmaet.

Hvordan kan jeg annullere min ordre?

Vores mål er at få din ordre afsendt hurtigst muligt. Som følge heraf kan ordrer ikke annulleres eller ændres, når de først er afgivet. Sørg for, at alle oplysninger er korrekte, når du afgiver din ordre.

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du bytte eller returnere varen (hvis relevant). Se venligst vores retur-/byttepolitik for yderligere information.

Hvad hvis den vare, jeg har købt, ikke passer?

Hvis du ikke er tilfreds med pasformen på din vare, er du velkommen til at returnere eller bytte den. Alle returneringer skal indeholde deres originale emballage og tags. Kunder er dog ansvarlige for returportoen og for at varerne sendes tilbage til os.

Hvordan returnerer jeg mine produkter?

Vi accepterer gerne online returnering inden for 30 dage efter købet for fuld refusion til den oprindelige betalingsform. Bemærk venligst, at alle returnerede varer skal være ubrugte med de originale mærker vedhæftet.

Hvornår modtager jeg min refusion?

Når den er modtaget, skal du gå op til to hverdage, før din returnering behandles, og 3-5 hverdage, før tilbagebetalingen afspejles på din konto. Det kan tage længere tid, før ændringen afspejles i din månedlige udskrevne kontoudtog, op til to faktureringscyklusser.