Returnering og ombytning

30 DAGES UBETINGET RETURNERINGSPOLITIK

Nike er så engageret i din 100 % tilfredshed, vi garanterer det! Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, skal du blot returnere det inden for 30 dage efter modtagelse af din ordre for en problemfri refusion.

* Med hensyn til kvalitetsproblemer eller forkert version, tag venligst billeder af varerne og send dem til os. Vi tager det fulde ansvar, hvis der er tale om kvalitetsproblemer.

* Hvis du ikke er tilfreds med farve eller størrelse, men ikke kvalitetsproblemer, er ombytning eller delvis tilbagebetaling af købsbeløb tilgængelig. Returforsendelse er for købers regning.

* Hvis du har spørgsmål om returnering af dine produkter, så kontakt os venligst!

Returinstruktioner

- Vare(r) skal være ubrugte, i ny stand med original æske eller emballage og tags.

- Udfyld returformularen, der findes i din pakke. Hvis du har forlagt din returformular, kan du printe en ny her. Når det er udfyldt, læg i din returpakke.

- Besøg Posts hjemmeside, udfyld de tomme felter og udskriv din returlabel for at sikre på din returpakke.

- Aflever pakken på dit lokale posthus inden for 30 dage efter modtagelse af din ordre.

Vigtigt: Returadressen er ikke et detailsted, alle returneringer skal sendes og kan ikke besøges personligt.

Tilbagebetalinger

Når dine returnerede varer er modtaget, krediterer vi din oprindelige betalingsform. Tilbagebetalinger vil blive krediteret for købsprisen sammen med eventuelle gældende afgifter. Tillad venligst 5-10 hverdage efter modtagelsen af ​​din pakke til at behandle din refusion, og til kreditten afspejles på dit kontoudtog.

Beskadigede eller defekte varer

Vi refunderer gerne alle varer, der er beskadiget under transport og/eller indeholder en producents defekt. Påløbne leveringsomkostninger frafaldes.

Udvekslinger

Vi tilbyder i øjeblikket ikke ombytning af online ordrer. Følg venligst returneringsprocessen og start en ny separat ordre online. For varer købt på kampagneniveau og har behov for en anden størrelse, bedes du kontakte kundeservice for at få hjælp til at placere en ny ordre til samme købspris på e-mail service@hxecltd.com.