Levering

Vores firma vil tage den hurtigste forsendelse i verden, inklusive EMS, DHL. De fleste ordrer sendes via International Express Mail Service og ankommer normalt inden for 1 uge. Vi er en professionel online forhandler og samarbejder langsigtet med EMS. Alle ordrer er forsikret for det fulde købsbeløb og kan spores på EMS hjemmeside.

Bemærk venligst: På grund af den øgede virkning af COVID-19, oplever vi forsinkelser i leveringstider. Vores team arbejder hårdt på at sikre, at du modtager dine varer så hurtigt som muligt.

                                   Tillad venligst yderligere 24 timer til ordrebehandling før forsendelse.

                                   Ingen levering i weekender eller helligdage i hver stat.

                                   Vores sædvanlige leveringstidsramme er mellem 5-10 hverdage. I travle udsalgsperioder kan dette dog blive forlænget.

Hvad StarTrack laver

Flytning af flere pakker gennem vejnettet (for at imødekomme indenlandske flyrestriktioner)
Udforske alle tilgængelige transportalternativer og -muligheder og samarbejde med regeringen for at minimere påvirkningerne for kunderne
Brug følgende sporingsværktøj til at holde dig ajour med estimerede leveringstider, plus hold øje med din indbakke med opdateringer fra vores leveringspartnere.

Standard ATL på alle leveringer

Vores partneres og kunders sikkerhed er vores prioritet. Efterhånden som tilfældene af COVID-19 stiger, for at begrænse kontakten ved levering af ordrer, er alle transportører nu standardleverancer til myndighed til at forlade (ATL), hvor det er muligt, og vil ikke anmode om en fysisk underskrift fra kunden/modtageren.

Hvordan vil leveringen fungere?

Chaufføren vil banke eller ringe på klokken, placere varerne på jorden og træde væk.
Hvis kunden er på leveringsadressen, noterer chaufføren kun kundens fulde navn i stedet for at få en fysisk underskrift.
Hvis leveringsadressen er uden opsyn, og chaufføren vurderer, at der er et sikkert område at efterlade varerne, vil ATL blive fulgt og intet navn indhentet.
Når varerne er efterladt i et sikkert område, vil leveringschauffører gøre deres bedste for at notere placeringen eller tage et billede som bevis for levering.
Hvis leveringsadressen er uden opsyn, og chaufføren vurderer, at det ikke er sikkert at efterlade varer uden opsyn, skal de vende tilbage til depotet, hvor der kan bestilles omlevering på en dag, kunden er hjemme. Kunden kan vælge at få den afleveret til et indsamlingssted og selv afhente den, eller chaufføren kan også gøre dette som standard, hvis man er i nærheden.

Bemærk venligst, at skomarkets.com ikke er ansvarlig for eventuelle fragtomkostninger, internationale told eller skatter, der påløber ved levering, afvist forsendelse eller uafhentede varer.